loader
TERRASPLANK PADOUK 21 X 142 MM BFIX
Ref: PA21145BFIX

Ontdek de duurzaamheid van onze supersterke terrasplank Padouk. Met zijn fijne nerf en mooie vergrijzing zorgt hij voor een natuurlijke touch in je tuin. Eenvoudig te bevestigen met B-Fix clips.

Breedte
145 mm
Dikte
21mm
Inhoud verpakking
1,25 m

Kies lengte:

21,91 /stk incl. btw
18,11 excl btw
VOLUME
1,25 m
SUBTOTAAL
21,91
Schoten
101 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 17.52 incl. btw
vanaf 200 lm 15.77 incl. btw 11,1 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich (nabestelling leveringstermijn 2 weken) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 2 weken) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
PA21145BFIX
Breedte
145 mm
Dikte
21 mm
Houtsoort
Padouk
Profiel
B-Fix

Omschrijving

Padouk: de keuze voor duurzaamheid

Wil je een terrasplank die bekend staat om zijn sterkte en weerbestendigheid? Kies voor onze Terrasplank Padouk. Dit hout heeft een duurzaamheidsklasse I en een gemiddelde volumieke massa van 750 kg/m³, wat het supersterk maakt zonder enige behandeling.

De schoonheid van Padouk

De nerf van Padouk is matig fijn met een lichte kruisdraad, maar vooral bekend om zijn gelijkmatige structuur. Bij het schaven krijgt deze terrasplank een prachtige koraalrode kleur. Maar het mooie zit hem in de vergrijzing: na verloop van tijd krijgt het hout eerst een bruine tint, die geleidelijk vergrijst tot een prachtige zilvergrijze patina.

Bevestiging met B-Fix clips

Onze Padouk terrasplank bevestig je eenvoudig met B-Fix clips voor een naadloze en stijlvolle afwerking. Zo zorgt onze terrasplank Padouk voor een strak en uniek terras in je tuin.

Wij accepteren online

website door logo