loader
B-FIX
CLIPS B-FIX RVS 301 ZWART 100ST/DOOS
Ref: CLIPSBFIXZWART

De universele B-Fix RVS 301 zwarte clips, verpakt per 100 stuks, bieden een onzichtbare en gemakkelijke oplossing om terrasvlonder en gevelbeplating te fixeren. Win veel tijd bij het leggen, met oog voor houtbeweging door 'veereffect' en mogelijkheid voor plaatselijke demontage.

Inhoud verpakking
1 doos
129,05
/doos
incl. btw
106,65 excl btw
VOLUME
1 doos
SUBTOTAAL
129,05
Schoten
53 st.
Beschikbaar.
Kontich
205 st.
Beschikbaar.
Leuven
8 st.
Beschikbaar.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich en Leuven .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
CLIPSBFIXZWART
Merk
B-Fix

Omschrijving

Innovatieve en Universele Clips: Geschikt voor Elk Project

De zwarte B-Fix RVS 301 clips, per 100 stuks verkocht, bieden een universele oplossing voor bevestiging van terrasvlonder en gevelbeplating. Ze respecteren de intrinsieke kwaliteiten van het materiaal en garanderen een nette en onzichtbare montage. Het is de ideale keuze voor elk project, van terrassen tot gevelbekleding.

Snelle en Eenvoudige Installatie

Geniet van een ongeëvenaarde tijdsbesparing bij de installatie. De clips laten de planken gemakkelijk in elkaar passen en de uitzettingsvoegen worden door de B-Fix zelf geregeld. Het aantal clips dat nodig is, hangt af van zowel de afstand tussen de steunbalken alsook de breedte van de planken. Met B-Fix realiseer je een tijdbesparing van maar liefst 40% bij de montage.

Beweeglijkheid van Hout: 'Veereffect'

Met respect voor de natuurlijke bewegingen van het hout, zorgt het veereffect van de B-Fix clips voor een langere levensduur van je project. Dit unieke systeem maakt ook plaatselijke demontage mogelijk – handig bij reparaties of aanpassingen.

Belgische Neus voor Kwaliteit

B-Fix is een Belgisch merk dat bekend staat om z’n hoogkwalitatieve producten. De zelfborende schroeven, montageplan en Torx bit zijn meegeleverd voor jouw gemak. Deze clips, goedgekeurd door specialisten, zijn een topproduct van Belgische bodem.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce