loader
B-FIX
CLIPS B-FIX RVS 301 100ST/DOOS
Ref: CLIPSBFIX100

Onzichtbare clips B-Fix RVS 301 met hoge afwerkingsgraad voor de bevestiging van je terrasvlonder en gevelbeplating. Snelle en eenvoudige montage, gepatenteerd systeem, Belgische productie. Doos van 100 stuks.

Inhoud verpakking
1 doos
113,62
/doos
incl. btw
93,90 excl btw
VOLUME
1 doos
SUBTOTAAL
113,62
Schoten
159 st.
Beschikbaar.
Kontich
29 st.
Beschikbaar.
Leuven
12 st.
Beschikbaar.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich en Leuven .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
CLIPSBFIX100
Merk
B-Fix

Omschrijving

Ontdek de voordelen van de B-Fix RVS 301 Clips

Zoek je een manier om je terrasvlonder of gevelbeplating te bevestigen zonder in te boeten aan stijl en kwaliteit? De Clips B-Fix RVS 301 draagt bij tot jouw perfecte buitenomgeving. Bovendien, gemaakt met hoogwaardige kwaliteit door Belgische productie.

Universeel systeem

Welke breedte je terrasplank ook heeft, met de B-Fix RVS 301 Clips kun je ze moeiteloos bevestigen. Doorzijn universele ontwerp is het verenigbaar met al onze terrasplanken met B-Fix profiel.

Onzichtbare en efficiënte bevestiging

  • Onvergelijkbare tijdwinst: B-Fix One zorgt voor een snelle installatie, waardoor je tot 40% tijd bespaart.
  • Naadloze look: De clips zijn zwart, waardoor ze onopgemerkt blijven op je terras of gevel, en dragen bij aan de hoge afwerkingsgraad van het geheel.
  • Zelfborende schroeven: Geen moeilijkheden meer met voorboren. De verstevigde, zelfborende schroef in roestvrij staal maakt installatie kinderspel.

Bedachtzaam ontworpen

Zowel voor de montage van terrassen als van gevelbekleding heb je maar één type clip nodig, de B-Fix One. Eén van de belangrijkste troeven van de B-Fix One is de aandacht voor het hout. Dankzij het veereffect kan het hout bewegen, rekening houdend met zijn intrinsieke eigenschappen, zonder schade aan te richten. Bovendien is plaatselijke demontage mogelijk.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce