loader
KEBONY
KEBONY 22 X 142 MM CLIP (FSC MIX 70% SGSCH-COC-000166)
Ref: KE22142FSCCLIP
10% WEBKORTING

Geef je buitenruimte een prachtige afwerking met onze Kebony 22 x 142 mm terrasplanken. Deze duurzame en milieuvriendelijke houten planken van topkwaliteit transformeren je tuin naar een sfeervolle plek.

Breedte
142 mm
Dikte
22mm
Inhoud verpakking
3 m

Kies lengte:

56,29
62,54
/stk
incl. btw
46,52 excl btw
VOLUME
3 m
SUBTOTAAL
56,29
Schoten
0 st.
Niet beschikbaar.
Kontich
115 st.
Beschikbaar.
Leuven
161 st.
Beschikbaar.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 20.85 incl. btw
vanaf 200 lm 18.76 incl. btw 11,14 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Kontich en Leuven .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
KE22142FSCCLIP
Merk
Kebony
Breedte
142 mm
Dikte
22 mm
Certificaat
FSC®
Houtsoort
Kebony
Profiel
Kebony Clip

Omschrijving

Hoogwaardige Afwerking voor je Buitenruimte

Op zoek naar die perfecte afwerking voor je buitenruimte? Onze Kebony terrasplanken geven je die ideale uitstraling die je zoekt voor je tuin, terras of wandelpad. Met hun natuurlijke schoonheid en extreme duurzaamheid zijn ze de perfecte keuze om elke buitenruimte om te toveren tot je droomlocatie.

Kebony Hout: Duurzaamheid en Schoonheid

Niet alleen zijn onze Kebony terrasplanken uiterst mooi, ze zijn ook een milieubewuste keuze. Dit vernuftige hout wordt behandeld via een bio-gebaseerd proces. Dit proces verlengt de levensduur, en dat zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën.

Wat krijg je als resultaat? Een prachtig, weerbestendig terras dat jaren meegaat. Het warme, rijke kleur van Kebony hout verandert met de tijd naar een stijlvol zilvergrijs, wat je buitenruimte een tijdloze look geeft.

Eenvoudige Installatie

Met onze eenvoudig te installeren planken realiseer je in een handomdraai de buitenruimte. Voor dit profiel werkt de installatie met de op maat gemaakte Kebony Clips en Eindclips die ja apart bestelt in de toebehoren Of je nu een gezellige plek wenst voor familiemomenten, of een elegant terras voor een rustige avond, onze Kebony terrasplanken leggen de perfecte basis.

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.