loader
EPICEA 63X150 TIMMER - 6.30 T/M 6.90M - C24
Ref: EP63150TM690

Het budgetvriendelijke Epicea timmerhout (63x150) van topkwaliteit is uiterst geschikt voor ieder bouwproject. Licht van gewicht, sterk en met een aantrekkelijke prijs. Optionele bewerkingen en persoonlijke afspraken maken dit het ideale timmerhout voor jou.

Breedte
150 mm
Dikte
63mm
Inhoud verpakking
6,3 m

Kies lengte:

Bewerkingopties:

30,15
/stk
incl. btw
24,92 excl btw
VOLUME
6,3 m
SUBTOTAAL
30,15
Schoten
1 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 4.79 incl. btw
vanaf 450 lm 4.31 incl. btw 11,14 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich (nabestelling leveringstermijn 1 week) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 1 week) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
EP63150TM690
Breedte
150 mm
Dikte
63 mm

Omschrijving

Epicea Timmerhout: Kwaliteit en Betaalbaarheid

Wil je betrouwbaar en budgetvriendelijk timmerhout? Dan is het Epicea timmerhout een uitstekende keuze. Dit hout, verkregen van de fijnspar, is lichtgewicht, maar toch sterk en kosteneffici├źnt. Het neemt een prominente plaats in als het meest gekochte timmerhout vanwege zijn superieure kwaliteit en betaalbaarheid.

Eigenschappen

Het Epicea hout heeft een breedte van 150mm en een dikte van 63mm. Let wel, bij optioneel schaven verlies je 5 tot 10mm op deze oorspronkelijke maat. Door onze op maat gemaakte zaag- en halveer-dienst kun je de Epicea balk ontvanger in de aangepaste kopmaat van 63 x 75 mm, per 2 stuks van dezelfde lengte. Houd er rekening mee dat deze extra bewerkingsdiensten invloed kunnen hebben op de voorraad.

Toepassingen

Dit veelzijdige timmerhout vindt zijn thuis in de meest diverse constructieprojecten en is bijzonder geschikt voor droge locaties zonder vochtinwerking. We wijzen erop dat onze Epicea houtbalken van de hoogste sterkteklasse zijn, namelijk C24. Dit maakt hen uiterst betrouwbaar voor dragende structuren, een factor waar je zeker op moet letten als je prijzen voor timmerhout vergelijkt.

Bescherming en Extra opties

Afhankelijk van je behoeften, kun je optioneel kiezen voor het kleurloze of groene impregneren van het hout om het te beschermen tegen insecten en schimmels. Wij verzorgen dit met de grootste zorg om jou zo het beste hout voor je project te kunnen bieden.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce