loader
EPICEA 63X75 TIMMER - GROEN GEDRNKT -3.00 T/M 6.00M
Ref: EP6375TM600DRGR

Betaalbaar en sterk, het groen gedrenkte Epicea timmerhout combineert kwaliteit met veelzijdigheid en is perfect voor alle timmerwerken zonder vochtinwerking. Behandeld met een kleurloze of groen laag ter bescherming tegen insecten en schimmels.

Breedte
75 mm
Dikte
63mm
Inhoud verpakking
2,7 m

Kies lengte:

7,37
/stk
incl. btw
6,09 excl btw
VOLUME
2,7 m
SUBTOTAAL
7,37
Schoten
2 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 2.72 incl. btw
vanaf 500 lm 2.46 incl. btw 10,57 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich (nabestelling leveringstermijn 1 week) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 1 week) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
EP6375TM600DRGR
Breedte
75 mm
Dikte
63 mm
Eigenschappen
Groen gedrenkt

Omschrijving

Veelzijdig en Betaalbaar

Epicea timmerhout is de meest gekochte houtsoort dankzij zijn betaalbaarheid en veelzijdigheid. Het is perfect voor uiteenlopende timmerwerken, zolang ze niet worden blootgesteld aan vocht.

Sterk en Licht

De fijnspar levert ons dit lichte en tegelijkertijd sterke hout. Wij bieden alleen epicea van de hoogste sterkteklasse aan: C24, de vereiste sterkteklasse voor dragende constructies.

Groen Gedrenkt

Ons Epicea hout dis je optioneel ook groen laten drenken. Dit beschermt het hout tegen schimmels en insecten en verlengt zo de levensduur van je timmerwerk.

Breedte en Dikte

Dit product heeft een breedte van 75 mm en een dikte van 63 mm. Houd er rekening mee dat het hout, indien je kiest voor schaven, 5 tot 10 mm verliest op de opgegeven kopmaat.

Voorruit Bestellen

Let op! Dit hout wordt niet standaard op voorraad gehouden wanneer je kiest voor een extra bewerking zoals schaven of drenken. We laten je precies weten wanneer het voor je bewerkte hout klaar is.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce