loader

Februari Feestmaand! Kom mee vieren in Leuven.

Ons splinternieuw magazijn in Leuven is helemaal klaar en het barst van de mooiste artikelen. De voorraad in Leuven was nooit groter dan vandaag.

Ontdek ons groter gamma interieur-en fineerpanelen, een uitgebreide keuze in MDF en MTX, de ruime voorraad epicea-hout en nu ook verfdeuren in alle maten.

Vier mee met deze exclusieve acties

10% korting* op elke afhaling

🎁  10% korting op elke afhaling in Leuven in februari, met daarbovenop een leuk cadeau!

Win jouw aankoopbedrag terug**

🎊  Elke week geven we één gelukkige klant de kans om zijn of haar aankoopbedrag tot €1000** terug te winnen. Je doet automatisch mee en wie weet ben jij de volgende winnaar!

Rij naar huis op een (elektrische) fiets***

🚲 Aan het einde van de maand verloten we onder alle klanten die hun bestelling hebben afgehaald een fantastische fiets van T&O Bikes. Mis deze kans niet!

*De korting is enkel geldig op afhalingen in de houtshop in Kessel-Lo. Bestelling en afhaling moet gebeurd zijn tussen 01/02/2024 en 29/02/2024. Bestellen aan de balie, via mail of telefoon. De korting is niet cumuleerbaar met andere acties of kortingen. Cadeau's zolang de voorraad strekt.

 **Elke week van februari wordt een winnaar geloot uit alle afhalingen in Kessel-Lo voor de betreffende week en betalen we het aankoopbedrag tot maximum 1000€ incl. BTW terug. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd.

***De winnaar van de fiets wordt uit alle afhalingen van de maand getrokken en krijgt een waardebon van 2300€ incl BTW voor een fiets naar keuze en/of accessoires bij T&O Bikes. De waardebon moet in één keer worden besteed en een overschot zal niet worden terugbetaald. De winnaar kan wel opleggen voor een duurder model.

De actie Februari Feestmaand loopt tot 29/02/2024.

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.