(H)outlet62 artikelen
loader
BLOKPROFIEL DUBBEL THERMO AYOUS 26 X 130 MM (3ST/PAK) - OP=OP
Ref: THAY980

Verpakt per 3 stuks in dezelfde lengte. De getoonde prijs is per stuk, kies bij stuks steeds een veelvoud van 3. Verkrijg nu je Blokprofiel Dubbel Thermo Ayous in setjes van 3! Hittebehandeld voor extra duurzaamheid, dit (h)outlet product is perfect voor outdoor gebruik. Profiteer nu, zolang de voorraad strekt. OP=OP!

Lengte
305 cm
Breedte
130 mm
Dikte
26mm
Inhoud verpakking
3,05 m
51,81
/stk
incl. btw
42,82 excl btw
VOLUME
3,05 m
SUBTOTAAL
51,81
Schoten
12 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Niet beschikbaar.
Leuven
0 st.
Niet beschikbaar.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 16.99 incl. btw
vanaf 200 lm 15.29 incl. btw 11,12 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
THAY980
Breedte
130 mm
Dikte
26 mm
Houtsoort
Thermo Ayous
Profiel
Dubbel

Omschrijving

Overzicht

Zoek je naar uitmuntende kwaliteit op vlak van houten gevelbekleding? Mis onze Blokprofiel Dubbel Thermo Ayous dan niet. De stukken hebben een breedte van 130mm en dikte van 26mm, ideaal voor een elegante uitstraling en langdurige stevigheid.

Gebundelde kwaliteit

Onze thermo hout wordt altijd verkocht in een pak van 3 identieke stuks qua lengte. Dit om er zeker van te zijn dat je voldoende van exact hetzelfde hout hebt voor je project. Let op, de vermelde prijs is per stuk!

Duurzaam door hittebehandeling

Het speciale aan dit hout? Het is thermisch behandeld. Dit is een niet-chemisch proces waarbij warmte en stoom worden gebruikt om het hout te verduurzamen. Dit hout krijgt een hogere weerstand tegen insecten en vocht, de grootste vijanden van hout dat je buiten gebruikt. De behandeling beperkt bovendien het risico van krimpen en zwellen drastisch.

Beperkte voorraad

Wees snel, want dit is een (h)outlet artikel. De stock hiervan is beperkt en er kan niet bijbesteld worden. Niet langer wachten, het is nu of nooit. OP=OP!

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce