• Lorem ipsum
Responsive image

Cypers bouwt al meer dan 90 jaar mee aan het succes van professionele meubelmakers, schrijnwerkers, keukenbouwers, architecten en interieurarchitecten.
Dit sterke merk maakt sinds 2018 deel uit van Martens Hout.

Professioneel advies over plaatmateriaal

Uw perfect eindproduct begint bij de keuze van het juiste decoratieve of constructieve plaatmateriaal. Dat klinkt eenvoudiger dan het is...
Welke plaat is het meest geschikt als keukenblad? Waar moet u op letten bij platen die u wil gebruiken om sanitair in te richten? Welk plaatmateriaal kan u vertrouwen voor uw designkast? Welke plaatstructuur is ideaal voor de inrichting van een labo? Welke kanten passen het best bij het decor van uw keuze? Welk basismateriaal is de juiste keuze voor uw wandpanelen? Wanneer gebruikt u het best laminaat en wanneer melamine?

Met de regelmaat van de klok krijgt ons team van deskundigen dit soort vragen voorgelegd. Zelfs ervaren vakmensen winnen vaak ons advies in alvorens hun ideeën aan hun eindklant voor te leggen.

Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers en onze grondige materiaal- en productkennis, kan Cypers àl uw vragen over plaatmaterialen beantwoorden. Dankzij ons advies wordt het kiezen van de juiste plaat voor uw toepassing kinderspel.

Ruim aanbod van professioneel plaatmateriaal

Als vakman werkt u uiteraard enkel met plaatmateriaal van de beste kwaliteit. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres!
Dat Cypers kwaliteit ademt, bewijst ons zorgvuldig geselecteerd aanbod plaatmateriaal. Wij zijn hoofdverdeler van topmerk Pfleiderer (Duropal/Thermopal), exclusief verdeler van Betacryl®, Alpi, Holz in Form en Eltec en verdeler van Alpha-Akustik®.
Elk product uit ons gamma decoratieve platen kunt u bovendien van A tot Z personaliseren met de laatste nieuwe decors en structuren. Zo bieden we voor alle mogelijke interieurs en meubels de perfecte oplossing, volledig op maat van uw wensen en verwachtingen.

Ook de constructieve platen uit ons aanbod zijn van een uitzonderlijke kwaliteit met excellent plaatmateriaal voor elke toepassing.

Mogelijkheid tot afwerking en stipte levering

Elke plaat die u bij ons bestelt, kunt u door ons laten voorbereiden op uw productiecyclus (service/maatwerk). Zo bespaart u heel wat tijd én geld.

Van al onze leveranciers hebben we een grote selectie producten in voorraad, die we meteen kunnen leveren. Andere producten volgens uw specificaties zijn leverbaar op bestelling . Ook hier streven we samen met onze partnerbedrijven naar de kortst mogelijke levertijden, met één constante: u topkwaliteit garanderen!

Cypers nv
Vosveld 16 / Z. 1
2110 Wijnegem
Tel: +32 (0)3 360 78 80
Fax: +32 (0)3 326 33 90
[email protected]