• Lorem ipsum

Als gevolg van de coronacrisis zijn er momenteel enkele beperkingen in onze dienstverlening, de tijdelijke maatregelen in verband met leveren en afhalen kan je hier lezen.

Indien je kiest voor levering op de werf nemen wij altijd contact op om een leverdatum af te spreken. We leveren met onze eigen vrachtwagens in heel Vlaanderen en Brussel. Onze chauffeurs beschikken over een kooiaap waarmee het materiaal naar wens kan neergezet worden, echter niet op modderig terrein en niet op een verdieping.

Antwerpen, Kempen en WaaslandZo goed als dagelijks, routeplanning naargelang bestellingen.
LimburgWoensdag en vrijdag
Oost-VlaanderenMaandag en donderdag
West-VlaanderenDinsdag en donderdag
Vlaams-Brabant en BrusselDagelijks (+3 werkdagen indien niet op voorraad in Houtshop Leuven)

 

Verzendkosten
Bestelbedrag 
< 500€ excl. BTW50€ excl. BTW
> 500€ excl. BTWGRATIS

 

Afhalen

Afhalen kan gratis in één van onze houtshops. In de houtshop Schoten staat je bestelling klaar om 15u indien je voor 10 uur hebt besteld. Bestel je later of na onze openingsuren dan staat je bestelling de volgende werkdag vanaf 15u uur klaar. Je kan afhalen tot 18u.

Afhalen in de Houtshops Kontich en Leuven kan ook. Naargelang de materialen duurt het maximaal 3 werkdagen voor je bestelling hier klaar staat. Wij nemen steeds contact op om je de juiste timing te vertellen. Indien je na deze info alsnog liever in Schoten afhaalt, kan dit uiteraard.