loader
MEISTER
LAMINAAT BIG RIVER OAK 07154
Ref: M87154
10% WEBKORTING

Ontdek de indrukwekkende laminaatvloer 'Big River Oak 07154' van Meister. Deze robuuste, waterbestendige vloer met natuurlijk eiken decor zorgt voor een mooie, haast naadloze uitstraling dankzij de extra brede korte planken. Makkelijk te leggen en onderhoudsvriendelijk.

Lengte
128 cm
Breedte
328 mm
Dikte
8mm
Inhoud verpakking
2,535 m2
55,57
61,75
/doos
incl. btw
45,93 excl btw
VOLUME
2,535 m2
SUBTOTAAL
55,57
Schoten
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten (nabestelling leveringstermijn 2 weken) , Kontich (nabestelling leveringstermijn 2 weken) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 2 weken) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
M87154
Merk
Meister
Lengte
128,8 cm
Breedte
328 mm
Dikte
8 mm

Omschrijving

Onweerstaanbaar natuurlijk

Wil je een vloer die zowel mooi brede als natuurlijk elegante is, dan is de Big River Oak , het nieuwste laminaat van Meister, iets voor jou. Dankzij de extra brede, korte planken krijgt jouw ruimte een indrukwekkend eindeloos karakter. De bijna naadloze overgangen aan de kopse kant zorgen ervoor dat je pas na 10 meter een overgangsprofiel nodig hebt. Op het eerste én tweede gezicht is deze vloer dankzij het authentieke matte decoratieve oppervlak nauwelijks van een echte houten vloer te onderscheiden.

Robuust, waterbestendig en makkelijk te onderhouden

Niet enkel het uiterlijk telt, ook de andere voordelen van dit laminaatvloer zijn indrukwekkend: Het is robuust en onderhoudsvriendelijk. Bovendien is het waterbestendig tot 4 uur. Met het eenvoudig te verwerken installatiesysteem 'Multiclic, Wentel/wentel systeem en wentel/slagsysteem', leg je de vloer snel en zonder zorgen.

Specifieke productdetails


  • Gebruiksklasse: 23 | 32
  • Voeg aan de lange zijde: V-voeg
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Vormstabiliteit dankzij het tegenfineer
  • Antistatische decorpapier
  • Diamond Pro oppervlak
  • AquaStop-impregnering

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.