loader
FLOORIFY
FLOORIFY TEGEL JELLYFISH F028, 900 X 600 X 4,5 MM - 2,16 M²/DOOS
Ref: FLOTIL600F028

Floorify tegel Jellyfish F028, 4 tegels van 900 x 600 x 4,5 mm. Afname per doos, 1 doos is 2,16 m².

Lengte
90 cm
Breedte
600 mm
Dikte
4mm
Inhoud verpakking
2,16 m2
107,88
/doos
incl. btw
89,16 excl btw
VOLUME
2,16 m2
SUBTOTAAL
107,88
Schoten
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten (nabestelling leveringstermijn 1 week) , Kontich (nabestelling leveringstermijn 1 week) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 1 week) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
FLOTIL600F028
Merk
Floorify
Lengte
90 cm
Breedte
600 mm
Dikte
4,5 mm
Type
Tegel

Omschrijving

Met hun 600 x 900 mm zijn de Floorify tegels extra groot. Ze bieden een betaalbaar trendy interieur met een duurzaam gebruiksgemak. Inclusief extra sterkte, vlek-, water- en schokbestendigheid. De tegel plaatst even makkelijk en snel als een laminaatvloer op nagenoeg elke ondergrond. Ook zonder voorbereiding. Het handige, beproefde kliksysteem maakt van het plaatsen kinderspel. Geen gedoe met wachttijden. De vloer is onmiddellijk gebruiksklaar en kan in combinatie met vloerverwarming geplaatst worden. De subtiele voeg creëert een zo goed als naadloos oppervlak. De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl tegels en de Comfort ondervloer creëert een heerlijk zacht loopoppervlak én een akoestische laag. Bovendien nemen de rigide vinyl vloeren van Floorify heel snel de omgevings- temperatuur aan waardoor je met plezier op blote voeten rondloopt. Het resultaat? Een vloer die heerlijk zacht en warm aanvoelt. Dankzij de hoge densiteit van de Floorify Rigid Core en de kwalitatieve Floorify Comfort ondervloer is je Floorify tegel bijzonder impactresistent. Zware, vallende voorwerpen laten vanaf nu geen sporen noch barsten na. Ook langdurige indrukking van zware meubels leidt niet tot putjes in je vloeroppervlak. Floorify biedt je een trendy, catchy interieur tegen een betaalbare prijs.

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.