loader
EPICEA 24X100 TIMMER TM 600
Ref: EP24100

Ons Epicea timmerhout (24x100mm), bekend om zijn sterkte en budgetvriendelijkheid, is de eerste keus van klussers. Hoogste sterkteklasse C24, perfect voor zichtbare structuren. Optioneel beschikbaar met insecten- en schimmelbescherming.

Breedte
100 mm
Dikte
24mm
Inhoud verpakking
3 m

Kies lengte:

Bewerkingopties:

3,07
/stk
incl. btw
2,54 excl btw
VOLUME
3 m
SUBTOTAAL
3,07
Schoten
727 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 1 week.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 1.03 incl. btw
vanaf 627 lm 0.92 incl. btw 11,96 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich (nabestelling leveringstermijn 1 week) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 1 week) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
EP24100
Breedte
100 mm
Dikte
24 mm

Omschrijving

Perfect voor jouw timmerwerk: Epicea Timmerhout

Ons Epicea timmerhout, hét product voor de klusser die kwaliteit en prijs hoog in het vaandel heeft. Het 24x100mm hout is afkomstig van de fijnspar, wereldwijd bekend om zijn bruikbaarheid in diverse timmerwerken.

Sterk, maar licht

Epicea of vurenhout is de perfecte keuze voor alle werkzaamheden zonder vochtinwerking. Ondanks de lichte eigenschappen is het zeer sterk, dankzij de hoogste sterkteklasse (C24). Dit maakt het ideaal voor dragende structuren en andere zichtbare constructies. Houd deze markering altijd in gedachten bij het vergelijken van prijzen.

Extra opties voor bescherming

Kies optioneel voor kleurloze of groene drenking voor extra bescherming tegen insecten en schimmels. Merk op dat bij de keuze voor schaven je 5 tot 10 mm verliest op de gegeven kopmaat.

Geweldige kwaliteit, betaalbare prijs

Ons Epicea timmerhout is het meest budgetvriendelijke en populaire timmerhout in ons assortiment. Bestel nu en wij houden je op de hoogte zodra je hout bewerkt is.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce