loader
THERMOWOOD VUREN/GRENEN 25 X 150 MM
Ref: TH25150

Thermowood Vuren/Grenen planken van 25 x 150 mm zijn uw ideale partner voor elke buitenevenement. Deze lichte planken drogen snel, zijn gemakkelijk te lijmen en verduurzaamd door hittebehandeling. Dankzij deze behandeling is het hout bestand tegen insecten en vocht, waardoor het minder snel krimpt en zwelt.

Breedte
150 mm
Dikte
25mm
Inhoud verpakking
3 m

Kies lengte:

Bewerkingopties:

13,76
/stk
incl. btw
11,37 excl btw
VOLUME
3 m
SUBTOTAAL
13,76
Schoten
647 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Niet beschikbaar.
Leuven
0 st.
Niet beschikbaar.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
TH25150
Breedte
150 mm
Dikte
25 mm

Omschrijving

Ontdek Thermowood Vuren/Grenen Planken

Onze Thermowood Vuren/Grenen planken van 25 x 150 mm zijn perfect voor alle soorten buitenprojecten. Gemaakt van lichtgekleurd vurenhout, deze planken zijn zowel duurzaam als esthetisch aangenaam.

Eigenschappen van Vurenhout

Vurenhout is witachtig tot crème van kleur, met een fijne nerf voor het hout dat langzaam groeit in het Noorden en een grovere nerf voor het snelgroeiende hout uit de vlakten. De grootste voordelen van Vurenhout zijn de snelle en gemakkelijke droging en het gemak waarmee het kan worden verlijmd.

Voordelen van Thermowood

Thermowood is een hittebehandeld hout, een niet-chemische procedure die warmte en stoom gebruikt om het hout te verduurzamen. Dit proces verwijdert alle harsen in het hout, waardoor er geen voedsel meer overblijft voor schimmels en insecten, en het hout veel minder snel vocht opneemt. Dit vermindert het krimpen en zwellen van het hout met ongeveer 50 tot 90%.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce