loader
THERMOWOOD VUREN 25 X 200 MM
Ref: TH25200

De Thermowood Vuren planken van 25 x 200 mm zijn ontwikkeld voor diverse buitenprojecten. Dankzij hun hittebehandeling zijn ze bestand tegen vocht en insecten. Ze beschikken over fijne nerf en zijn gemakkelijk te bewerken.

Breedte
200 mm
Dikte
25mm
Inhoud verpakking
3,3 m

Kies lengte:

Bewerkingopties:

29,79
/stk
incl. btw
24,62 excl btw
VOLUME
3,3 m
SUBTOTAAL
29,79
Schoten
3 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Niet beschikbaar.
Leuven
0 st.
Niet beschikbaar.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
TH25200
Breedte
200 mm
Dikte
25 mm

Omschrijving

Eigenschappen van Thermowood Vuren uitstekend

De Thermowood Vuren planken met afmetingen van 25 x 200 mm, zijn de ideale partner voor jouw buitenprojecten. Hout van vuren is witachtig tot crèmekleurig van kleur. De fijne nerf, typisch voor het traaggroeiende hout uit het noorden, zorgt voor een verfijnde uitstraling.

Wat is Thermowood?

Thermowood is het resultaat van een niet-chemisch proces dat gebruik maakt van warmte en stoom om hout te verduurzamen. Deze thermische behandeling heeft een invloed op de weerbaarheid tegen insecten en vocht - de grootste vijanden van buitenhout. Het verwijdert de harsen uit het hout, waardoor er geen voedsel meer is voor schimmels en insecten. Het verminderde vocht opnemen zorgt ervoor dat het hout minder snel krimpt of zwelt, met ongeveer 50 tot 90%.

Gemakkelijk te verwerken

Eén van de grootste voordelen van Vurenhout is dat het snel en gemakkelijk droogt. Dit betekent dat je meteen aan de slag kunt gaan met je project. Het hout is ook eenvoudig te verlijmen, waardoor diverse verbindingstechnieken geen enkel probleem vormen.

Voor al je projecten

Of je nu een terras aanlegt, een tuinhuis bouwt of een schutting plaatst, thermisch behandeld Vurenhout is altijd een goede keuze. Dankzij zijn veelzijdigheid, gebruiksgemak en duurzaamheid is dit een houtsoort die jou niet teleur zal stellen.

De planken hebben een breedte van 200 mm en een dikte van 25 mm, waardoor ze geschikt zijn voor tal van projecten.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce