loader
STEIGERPLANK HERBRUIK 15 X 200 X 5000
Ref: STEIGERBRUT15-

Herbruikbare steigerplank van 15 x 200 x 5000 mm, perfect voor jouw doe-het-zelf projecten. De planken hebben een mooi grijze kleur en bevatten cementresten, wat zorgt voor een stoer en uniek uiterlijk.

Lengte
500 cm
Breedte
200 mm
Dikte
15mm
Inhoud verpakking
5 m
37,06
/stk
incl. btw
30,63 excl btw
VOLUME
5 m
SUBTOTAAL
37,06
Schoten
522 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 10 dagen.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 10 dagen.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich (nabestelling afhalen in 10) en Leuven (nabestelling afhalen in 10) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
STEIGERBRUT15-
Lengte
500 cm
Breedte
200 mm
Dikte
15 mm

Omschrijving

Unieke Herbruikbare Steigerplank

Ben je op zoek naar een unieke en duurzame plank voor jouw doe-het-zelf projecten? Ontdek onze herbruikbare steigerplanken uit de stellingbouw. Ze hebben een stoer en uniek uiterlijk dankzij de mooie grijze kleur en cementresten.

Originele en Duurzame Keuze

Met deze planken realiseer je de leukste projecten, of je nu tuinmeubels, plantenbakken of stoere wandbekleding wilt maken. En het beste? Deze herbruikbare steigerplank is ook nog eens een zeer duurzame keuze door de recuperatie.

Perfect voor (Wand)bekleding

Deze versie is gehalveerd in de dikte en ontdaan van ijzeren krammen en plaatjes, waardoor ze perfect zijn voor constructies waar je geen draagkracht nodig hebt, bijvoorbeeld (wand)bekleding. Kies je hiervoor, dan kom je zowel lichter als goedkoper uit dan wanneer je met normale steigerplanken zou werken.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce