loader
STEENSCHOTTEN AZOBE 1450 X 1110 MM PER STUK
Ref: STEENAZOBE

Steenschotten Azobe 1450 x 1110 mm per stuk: uniek, sterk en veelzijdig. Perfect voor het aanleggen van een terras, het bouwen van paardenboxen, winkelinrichting of originele meubels. Met hun verweerde look stralen ze authenticiteit uit. Afmetingen variëren door hun hergebruik, reken gemiddeld op 5 - 6 cm dikte.

120,60
/stk
incl. btw
99,67 excl btw
SUBTOTAAL
120,60
Schoten
16 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Niet beschikbaar.
Leuven
0 st.
Niet beschikbaar.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
STEENAZOBE

Omschrijving

Authentieke Steenschotten Azobe

Ontdek onze steenschotten Azobe. Deze steenschotten krijgen hun unieke en verweerde look na een leven lang dienst te hebben gedaan in steenbakkerijen. Hier dienden ze als afkoelingsplatform voor bakstenen. Dit geeft ze hun bijzondere charme die jouw project net dat tikkeltje meer kan geven.

Robsuust en duurzaam

De steenschotten zijn gemaakt van Azobe, een zeer sterk materiaal. De metalen verstevigingen in de platen versterken hun robuuste karakter. Ze zijn dus uitermate geschikt voor projecten die een hoge duurzaamheid verlangen.

Veelzijdig in gebruik

Steenschotten kunnen worden ingezet voor een waaier aan projecten. Ze zijn ideaal voor het aanleggen van een groot terras. Ook in de winkelinrichting doen ze dienst. Droom je van een paardenbox of origineel meubelstuk? Steenschotten maken het mogelijk. Aan jou de keuze!

Afmetingen

Aangezien we te maken hebben met een receptieproduct, zijn de afmetingen variabel. Reken op een dikte van 5 - 6 cm en afmetingen rond de 140 x 110 cm. Binnen hetzelfde lot zijn de afmetingen consistent.

Wij accepteren online

powered by Vendorfy ecommerce