Houtshop Schoten op 12/7 gesloten vanaf 16u. Wij blijven nog geopend tijdens het bouwverlof. Bekijk openingsuren
loader
BARNWOOD 20 MM GRIJS T&G
Ref: BARNWGRIS
10% WEBKORTING

De Barnwood 20 mm Grijs tand-en-groef is een unieke en originele houten plank, afkomstig uit de Alpen. Ideaal als accentmuur voor jouw huis, horeca- of winkelinrichting.

Dikte
20mm
Inhoud verpakking
1 m2
76,87
85,41
/m2
incl. btw
63,53 excl btw
VOLUME
1 m2
SUBTOTAAL
76,87
Schoten
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
Kontich
0 st.
Niet beschikbaar.
Leuven
0 st.
Niet beschikbaar.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten (nabestelling leveringstermijn 2 weken) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
BARNWGRIS
Dikte
20 mm

Omschrijving

Ontdek de Charme van de Barnwood 20 mm Grijs

Stel je voor dat je een stukje geschiedenis in huis haalt met onze Barnwood 20 mm Grijs. Dit is geen gewone houten plank. Het is recuperatiehout uit de Alpen dat maar liefst 50 jaar als gevelbekleding heeft gediend voor stallen en boerderijen. Dat geeft het hout een uniek en authentiek karakter.

Origineel en Uniek

Elke plank is bruut en origineel, wat betekent dat ze hun natuurlijke, rustieke uitstraling behouden. Dankzij een tand- en groefverbinding is de plaatsing van de planken een fluitje van een cent. Dit alles zorgt ervoor dat jouw Barnwood muur zeker aandacht zal trekken.

Flexibele Afmetingen

De breedtes en lengtes van de planken zijn variabel. Je ontvangt per vierkante meter steeds een mix van verschillende maten. Zo kun je een wand creëren die perfect past bij jouw ruimte en stijl.

Installatietips

Om het beste resultaat te garanderen, raden we je aan de planken minstens 48 uur vooraf in de ruimte te plaatsen waar ze geïnstalleerd zullen worden. Plaats ze vervolgens op een lattenwerk zodat er een luchtruimte achter de wand blijft. Dit zorgt voor een betere ventilatie en optimaliseert de levensduur van het hout.

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.