loader
NEMESU - MERANTI KD 80X90MM - 100% PEFC
Ref: NS8090
10% WEBKORTING

Verbeter je project met ons kwalitatieve Nemesu - Meranti KD 80x90mm, 100% PEFC hout. Het heeft een breedte van 90 mm en een dikte van 80 mm, wat zorgt voor duurzaamheid en stevigheid.

Breedte
90 mm
Dikte
80mm
Inhoud verpakking
0,018 m3

Kies lengte:

Bewerkingopties:

57,39
63,77
/stk
incl. btw
47,43 excl btw
VOLUME
0,018 m3
SUBTOTAAL
57,39
Schoten
7 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Niet beschikbaar.
Leuven
0 st.
Niet beschikbaar.

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
NS8090
Breedte
90 mm
Dikte
80 mm

Omschrijving

Introductie tot Nemesu - Meranti Hout

Welkom bij onze collectie! Wil je duurzaam en stevig hout waarop je kunt vertrouwen? Ontdek onze kwalitatieve Nemesu - Meranti KD 80x90mm. Het is 100% PEFC hout, wat betekent dat het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Het hout heeft voldaan aan de strenge eisen van het PEFC-keurmerk, waardoor je zeker weet dat je een milieuvriendelijke keuze maakt.

Deze maten zorgen voor duurzaamheid en stevigheid, essentieel voor elke bouw- of renovatieproject. De breedte en dikte geven ook veelzijdigheid aan het hout, waardoor het geschikt is voor diverse projecten.

Waarom kiezen voor Nemesu - Meranti hout?

Ons Nemesu - Meranti hout biedt vele voordelen. Naast de duurzaamheid en stevigheid die het biedt, kun je erop rekenen dat het hout een mooie, natuurlijke uitstraling heeft. Bovendien zorgt het PEFC-keurmerk ervoor dat je een verantwoorde keuze maakt richting het milieu. Ga dus voor kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid door te kiezen voor ons Nemesu - Meranti hout, een waardevolle toevoeging aan jouw project!

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.