loader
TRIPPEL THERMO AYOUS 21 X 130 MM (5ST/PAK)
Ref: TRIPTHAY21
10% WEBKORTING

Upgrade uw gevel met onze Trippel Thermo Ayous blokprofiel (21 x 130 mm), gekend voor z'n schitterende kwaliteit en duurzaamheid. Ideaal voor zowel horizontale als verticale plaatsing. Uitstekende bewerkbaarheid en weerbaarheid tegen insecten en vocht.

Breedte
130 mm
Dikte
21mm
Inhoud verpakking
1,25 m

Kies lengte:

11,52
12,80
/stk
incl. btw
9,52 excl btw
VOLUME
6,25 m
SUBTOTAAL
57,58
Schoten
75 st.
Beschikbaar.
Kontich
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
Leuven
0 st.
Leveringstermijn 2 weken.
* Onze leveranciers geven ons deze leveringstermijnen door. Helaas hebben wij geen controle over eventuele vertragingen.

Jouw prijzen in lm:

Aantal Prijs Je bespaart
vanaf 1 lm 10.24 incl. btw
vanaf 200 lm 9.21 incl. btw 11,18 %

Afhalen?

Afhalen mogelijk in Schoten , Kontich (nabestelling leveringstermijn 2 weken) en Leuven (nabestelling leveringstermijn 2 weken) .

Leveren?

Levering mogelijk.

Specificaties

Referentie
TRIPTHAY21
Breedte
130 mm
Dikte
21 mm
Houtsoort
Thermo Ayous
Profiel
Trippel

Omschrijving

Introductie tot Trippel Thermo Ayous

Onze Trippel Thermo Ayous is de ideale keuze voor uw gevelproject. Verpakt per 5 stuks is dit hoogkwalitatief gevelhout zowel horizontaal als verticaal plaatsbaar, met aandacht voor een goede afwatering dankzij het licht asymmetrische design.

Voortreffelijke Kenmerken van Ayous

Ayous is een houtsoort met vele voordelen. Het beschikt over een rechte tot kruisdraad en heeft een matig grove tot grove nerf. Zijn bleke kleur geeft uw gevel een moderne uitstraling. Bovendien droogt Ayous gemakkelijk, met een laag risico op scheuren of vervormingen, wat het een groot onderhoudsgemak biedt.

Thermo-Behandeling voor Duurzaamheid

Thermo Ayous heeft een hittebehandeling ondergaan. Dit niet-chemisch proces zorgt voor een verbeterde weerbaarheid tegen insecten en vocht, de twee grote vijanden van buitengebruikt hout. Het resultaat is een hout dat minder snel vocht opneemt, waardoor het krimpen en zwellen aanzienlijk vermindert.

Specificaties van Trippel Thermo Ayous

  • Breedte: 130 mm
  • Dikte: 21 mm
  • Houtsoort: Thermo Ayous
  • Profiel: Trippel

Gratis stalen

Vraag tot drie gratis gevelstalen aan en zie de houtsoorten en structuren in het echt. Aanvragen kan via ons contactformulier met vermeldingen van de artikelnummers en je adres.

https://www.martenshout.be/nl/contact

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.