loader

Ontdek Kingspan Unidek Dakelementen


Bij Martens Hout zijn we trots op het aanbieden van topkwaliteit bouwmaterialen. Onze Kingspan Unidek dakelementen vormen de ruggengraat voor sterke en duurzame daken. Ontdek de voordelen:

  • Snelle Constructie: Verkort uw bouwtijden aanzienlijk dankzij het gemak van installatie van de Unidek dakelementen.
  • Duurzaamheid: Deze elementen zijn voorzien van een EPS Platinum isolatiekern, die niet alleen energie-effici├źntie maximaliseert, maar ook koudebruggen elimineert.
  • Sterkte en Stabiliteit: Met ge├»ntegreerde verstijvers kun je grote overspanningen aan zonder tussengordingen, waardoor je ruimte en materiaal bespaart.
  • Uitzonderlijke Isolatie: Excellente thermische en geluidsisolatie, met Uc-waarden van 0,27 tot 0,10, perfect voor energiezuinige projecten.
  • Circulair Bouwen: Sluit aan bij de trend van circulariteit in de bouwsector met onze volledig recyclebare en herbruikbare dakelementen.

Kies voor Kwaliteit en Comfort

Onze Unidek dakelementen zijn meer dan alleen bouwmaterialen; ze zijn een investering in de kwaliteit en comfort van uw bouwproject. Ontworpen voor zowel professionals als doe-het-zelvers, verzekeren ze een hoogwaardige afwerking en een betrouwbare constructie.

Ga voor Groen met Kingspan Unidek

Bouw niet alleen voor vandaag, maar ook voor morgen met onze innovatieve en circulaire dakelementen. Door te kiezen voor Kingspan Unidek, kiest u voor een groene toekomst.

Heeft u een project in gedachten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen het perfecte dak te realiseren.

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.