Houtshop Schoten op 12/7 gesloten vanaf 16u. Wij blijven nog geopend tijdens het bouwverlof. Bekijk openingsuren
loader

Momenteel genieten we nog van zonovergoten dagen, maar straks stomen we ons interieur alweer klaar voor het gezellige binnenseizoen. Daarom willen we je graag laten kennismaken met ons unieke gamma aan exclusieve producten voor interieurbouwers en schrijnwerkers.

We nodigen je uit om op vrijdag 22 september deel te nemen aan een dag die volledig in het teken staat van het nieuwste en het beste op interieurgebied!

Locatie & Timing

Welkom in de Houtshop Kontich, onze nieuwe, interactieve en digitale showroom! Wij staan voor je klaar van 8u tot 20u, presentaties en workshops zijn doorlopend.

Wat staat er op de agenda?

De Dag van het Interieur belooft een verrijkende duik te worden in de nieuwste trends en technieken binnen de interieurwereld.

Ons deskundig team heeft de handen in elkaar geslagen met enkele toonaangevende productiehuizen, zodat we jou een gevarieerde en uitgebreide agenda zullen kunnen voorstellen.

Pfleiderer

Laat je betoveren door de veelzijdige collectie melamine, HPL en meer, onder begeleiding van Eric Dugailliez van Pfleiderer Belgiƫ.

Betacryl solid surfaces

Duik in de wereld van solid surfaces in de workshops met BTS-exportmanager Rosario en productspecialist bij Martens Bart Lauwers.

Decospan fineer

Ontdek de magie van fineer, gepresenteerd door verkoopleider Frank Balcaen en specialist Tom Peeters, met speciale aandacht voor de Shinnoki collectie

3D WOOD collectie

Laat je inspireren door de nieuwste designs, waaronder 4design, latho en HTS, gebracht door specialiste Claudine Coen en Cypers directeur Rik Van Hauwaert.

Alpi samengestelde fineren

Innovatie staat voorop bij de samengestelde fineerplaten van ALPI, en dit steeds in de meest luxueuze decors. Exportmanager Frank Docherty vertelt u alles over ALPIready en ALPIlignum.

Nog vragen?

Uiteraard geven we alle toelichting over de andere producten uit ons gamma.

Culinaire Verwennerij Non-Stop!

Uiteraard wordt er ook aan je smaakpapillen gedacht. Op elk moment zullen er lekkere hapjes en verfrissende drankjes klaarstaan, speciaal afgestemd op het tijdstip van de dag. Onze topcatering zal je verwennen met de meest smaakvolle fingerfood en andere heerlijkheden die je zintuigen zullen prikkelen. Mis het niet!

Wil je deze ervaring niet missen?

We zijn achter de schermen hard aan het werk om alles tot in de puntjes te verzorgen. De plaatsen zijn echter beperkt! Wacht dus niet tot morgen, reserveer nu je plek en stap vol inspiratie het nieuwe interieurseizoen in.

Beleef, ontdek en transformeer met ons!

3D Wood Collectie

Wij gingen op zoek naar de laatste trends in gefreesde panelen en brachten de mooiste merken samen in deze nieuwe collectie.

Naadloos en minimalistisch

Met de Betacryl solid surface materialen maak je de mooiste creaties. Leer in onze workshop hoe dit werkt.

Nieuwe collectie fineer

Ken je de nieuwste Shinnoki collectie van Decospan al? Kant-en-klaar afgewerkte fineerpanelen in de mooiste kleuren.

Wij gaan er even tussenuit

Maar we blijven tijdens het bouwverlof open voor afhalingen!

geplaatst op 18/06/2024

Bouw mee aan een duurzame toekomst

Bij Martens Hout zetten we ons dagelijks in om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en positieve veranderingen te realiseren. Ontdek alles in ons nieuwste rapport.

geplaatst op 23/05/2024

Be creative. Met populier!

Uniek, duurzaam en lokaal: zeg hallo tegen populierenhout. Deze Belgische houtsoort heeft een heldere, neutrale kleur met unieke kleurschakeringen, en is bovendien ook makkelijk om te schilderen of oliƫn. Veel opties dus, tijd om creatief te zijn!

geplaatst op 25/04/2024

Actie gratis onderkepers

Nu op elk terras op iloveterras.be je onderkepers gratis. Maak zelf je zomer met iloveterras.be!

geplaatst op 08/04/2024

Jouw Ontwerp, Onze Zorg: Ontdek de Maatwerk Service!

Ontvang montageklaar, op maat gemaakt plaatmateriaal. Wij optimaliseren, produceren en leveren, zodat jij snel en efficiƫnt kan plaatsen.

geplaatst op 06/11/2023

Senosan Acrylboard tijdelijk met 24% korting

Ontdek de pracht van hoogwaardige acrylfolie op MDF - een buitengewoon alternatief voor lakwerk, nu met 24% korting!

geplaatst op 09/10/2023

Purenit Platen: Rotbestendig, Duurzaam & Onverwoestbaar

De ideale keuze voor elke constructie. Isolerend, waterbestendig & vormvast. Ontdek de veelzijdige toepassingen van Purenit vandaag nog!

geplaatst op 07/10/2023

5 redenen waarom jij de nieuwe collectie van Shinnoki in jouw interieur wil hebben

De nieuwste Shinnoki collectie is niet alleen stijlvol maar ook stevig en krasbestendig. Reden te meer dus om jouw interieur hiermee op te fraaien.

geplaatst op 03/08/2023

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.