loader

Bouw mee aan een duurzame toekomst – Ontdek alles in ons nieuwste rapport

Bij Martens Hout geloven we in een duurzame toekomst. Als familiebedrijf dat al meer dan 115 jaar actief is in de houtsector, zetten we ons dagelijks in om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en positieve veranderingen te realiseren.

Onze recente duurzaamheidsstrategie voor 2023-2025 toont onze toewijding aan duurzame praktijken en transparantie. Hieronder de vier kernpunten.

Duurzame Producten en Oplossingen op Maat

We bieden een breed assortiment aan gecertificeerde houtproducten en streven naar een transitie naar 100% gecertificeerde producten tegen 2028.

Efficiënte Processen

Door te investeren in digitalisatie en innovatie verhogen we de kwaliteit van onze dienstverlening en verbeteren we de klanttevredenheid.

Inzet voor het Milieu

We nemen concrete stappen om onze CO2-voetafdruk te verminderen en dragen bij aan de doelstellingen van de Europese Green Deal.

Mensgericht Werken

We zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers en bieden groeikansen aan voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Download het volledige Duurzaamheidsrapport

Wil je meer weten over onze duurzaamheidsinspanningen? Download het volledige Duurzaamheidsrapport 2023-2025 en ontdek hoe wij werken aan een betere wereld.

Wij gaan er even tussenuit

Maar we blijven tijdens het bouwverlof open voor afhalingen!

geplaatst op 18/06/2024

Bouw mee aan een duurzame toekomst

Bij Martens Hout zetten we ons dagelijks in om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en positieve veranderingen te realiseren. Ontdek alles in ons nieuwste rapport.

geplaatst op 23/05/2024

Be creative. Met populier!

Uniek, duurzaam en lokaal: zeg hallo tegen populierenhout. Deze Belgische houtsoort heeft een heldere, neutrale kleur met unieke kleurschakeringen, en is bovendien ook makkelijk om te schilderen of oliën. Veel opties dus, tijd om creatief te zijn!

geplaatst op 25/04/2024

Actie gratis onderkepers

Nu op elk terras op iloveterras.be je onderkepers gratis. Maak zelf je zomer met iloveterras.be!

geplaatst op 08/04/2024

Jouw Ontwerp, Onze Zorg: Ontdek de Maatwerk Service!

Ontvang montageklaar, op maat gemaakt plaatmateriaal. Wij optimaliseren, produceren en leveren, zodat jij snel en efficiënt kan plaatsen.

geplaatst op 06/11/2023

Senosan Acrylboard tijdelijk met 24% korting

Ontdek de pracht van hoogwaardige acrylfolie op MDF - een buitengewoon alternatief voor lakwerk, nu met 24% korting!

geplaatst op 09/10/2023

Purenit Platen: Rotbestendig, Duurzaam & Onverwoestbaar

De ideale keuze voor elke constructie. Isolerend, waterbestendig & vormvast. Ontdek de veelzijdige toepassingen van Purenit vandaag nog!

geplaatst op 07/10/2023

5 redenen waarom jij de nieuwe collectie van Shinnoki in jouw interieur wil hebben

De nieuwste Shinnoki collectie is niet alleen stijlvol maar ook stevig en krasbestendig. Reden te meer dus om jouw interieur hiermee op te fraaien.

geplaatst op 03/08/2023

Mis onze promoties niet!

Blijf op de hoogte van onze laatste promoties en nieuwsberichten.