• Lorem ipsum

Floorify Planks & Tiles

Mooier, makkelijker en steviger. Deze drie woorden zijn de essentie van Floorify. Door te innoveren met rigide vinylplanken combineert Floorify het beste van twee werelden: de warme uitstraling van parket met een ongelooflijk gebruiksgemak. Floorify vloeren voelen warm aan, zijn stil, keisterk en waterbestendig. Je plaatst ze even makkelijk als laminaat door te planken in elkaar te klikken, zwevend op de Floorify ondervloer.

De sterkste thuis

Floorify rigide vinyl vloeren zijn schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. 

Als een vis in het water

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

Zo comfortabel dat je er stil van wordt

De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zachtloopvlak én een akoestische laag.

Plaatsen is kinderspel

Tijdswinst, daar houdt iedereen van. Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon leggen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.