• Lorem ipsum
  • Hout is altijd mooi, zeker in combinatie met andere materialen.
  • Makkelijk en snel te verwerken.
  • Ecologisch, zeker als je gecertificeerd hout kiest.

Vele mogelijkheden

De klassieker voor gevelhout blijft ceder, een prachtige houtsoort met PEFC certificaat, afkomstig uit Canada. Voor bepaalde profielen ook voorvergrijsd te verkrijgen. Hierdoor krijg je een egalere vergrijzing, met kleinere verschillen tussen beschutte en onbeschutte zones.

Als je kiest voor tropisch hardhout, kom je al snel uit bij padouk, een zeer duurzame en stabiele houtsoort met heel fraai uitzicht.

Kijk zeker ook eens naar de mogelijkheden van zachthout. Door moderne behandelingen (thermisch of impregnatie) zijn deze duurzamer dan je denkt. Kebony FSC gaat hier het verst in, zij zijn er in geslaagd met een gepatenteerde behandeling zachthout een duurzaamheidsklasse I te geven, dus gelijkwaardig aan hardhout.

In vele vormen

10 verschillende profielen, voor zowel verticale als horizontale plaatsing. Allemaal op voorraad. Bovendien kunnen we in onze eigen schaverij elk ander profiel op wens produceren. Alle houtsoorten zijn in weer en wind opgesteld in onze vestigingen. Je kan er ook stalen meekrijgen. Kom zeker eens langs!

Binnenkort vind je ons assortiment hier online!