• Lorem ipsum

Floorify

5 Mar 2019

Mooier, makkelijker en steviger. Deze drie woorden zijn de essentie van Floorify. Door te innoveren met rigide vinylplanken combineert Floorify het beste van twee werelden: de warme uitstraling van parket met een ongelooflijk gebruiksgemak. Floorify vloeren voelen warm aan, zijn stil, keisterk en waterbestendig. Je plaatst ze even makkelijk als laminaat door te planken in elkaar te klikken, zwevend op de Floorify ondervloer.

De sterkste thuis

Floorify rigide vinyl vloeren zijn schok- en vlekbestendig. Mét extra dikke beschermlaag, een innovatieve toplaag met anti-vlektechnologie en de unieke Floorify Rigid Core voor een stabiele, sterke en stevige kern. 

Als een vis in het water

Floorify rigide vinyl vloeren zijn waterbestendig. Niet een beetje, maar helemaal. Laat je leefruimte, badkamer en slaapkamer naadloos in elkaar vloeien: Floorify is overal thuis.

Zo comfortabel dat je er stil van wordt

De slimme combinatie van de geluidsabsorberende Floorify rigide vinyl vloer en Comfort-ondervloer creëert een heerlijk zacht loopvlak én een akoestische laag.

Plaatsen is kinderspel

Tijdswinst, daar houdt iedereen van. Het handige, beproefde klik-systeem maakt van het plaatsen kinderspel. Vaarwel parketlijm, welkom Floorify. Gewoon leggen, klikken en klaar! Zo blijft er meer tijd over voor wat echt belangrijk is in het leven.

Decoren

Floorify is beschikbaar in planken met zeer natuurgetrouwe houtdecoren of in tegels met beton- of terazzolook. Laat je ook inspireren door deze mooie Floorify interieurs.

Alle vloeren zijn leverbaar op bestelling.

Reacties
Thomas van Martens
8 Mei 2019
Beste Kathleen, Momenteel kunnen we je enkel stalen in A4 tonen. Showvloeren voor Floorify staan wel op de planning voor onze toonzalen.
Kathleen Le Jeune
1 Mei 2019
Beste, is een voorbeeld van de floorify F023 Verona en F024 Terrazzo te bekijken in de showroom in Schoten? Met vriendelijke groeten, Kathleen Le Jeune
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »